Голямата Стоянка Мутафова отново на сцената. След поредното й завръщане

...
Голямата Стоянка Мутафова отново на сцената. След поредното й завръщане
Коментари Харесай

„Събуди се“ със Стоянка Мутафова и най-актуалните теми от седмицата

Голямата Стоянка Мутафова още веднъж на сцената. След следващото й завръщане в театъра, признава, че няма желание да си дава отмора. Така в извънредно изявление пред NOVA опровергава информациите, че се отдръпва за къса пауза. Репортерът Христиания  Червенкова разговоря с 96-годишната актрисата, минути  преди емблематичния театър „ Госпожа Стихийно злополучие “ в спектакъл „ Сълза и смях “.
 
За българския преход 29 години по-късно в предаването на 10 ноември приказва Вежди Решидов . И още – трансформира ли се в пленник Народното събрание след игрите с кворума?
 
Водещата в събота Мира Иванова ще дискутира новите налози на старите коли. Как можем да изчислим какъв брой са те след въвеждане на новото облагане?
 
Очаквайте отговор и на въпроса за какво тонове кашкавал и сирене залежават в българските мандри.
 
В „ Къси разкази “ предстоят диалози на опашката за безвъзмездна храна. Всяка вечер пред един столичен ресторант застават десетки бездомни хора. След обрата в живота им, през днешния ден те са клошари. Но в предишното са били бижутери, заварчици, строители. Храната взимат от ръката на подобен като тях – скитник. Той е доброволец в ресторанта и сложните 12 години на улицата не са съумели да заличат човечността му. -->
 
Следва историята на едно мощно 17-годишно момиче, което съумява да се измъкне от подлия капан на анорексията. Попада в него едвам на 13 години, само че през днешния ден към този момент има куража да оказва помощ и на други, които страдат от същата болест.
 
В рубриката „ Говори с Ива “ ще забележим сладкарят Иван Александров . И единствено на пръв взор животът му не наподобява звезден. Преди броени месеци той получи неповторимата покана от Международната пресасоциация в Лондон да сътвори торта за публицистите, които отразиха бракосъчетанието на американската актриса Меган Маркъл и принц Хари. Ако кралската женитба е мотив да се заприказва в България за него, то неговият брат от дълго време е обект на медийно внимание. С известния артист Владимир Карамазов имат освен кръвна, само че и мощна прочувствена връзка. До скоро Иван е бил основен сладкар в петзвезден хотел в Лондон, само че взема решение да сътвори своя лична марка и напуща мечтаната работа. Творческата независимост се оказва още една обща полезност сред двамата братя, за която Иван споделя пред Ива Софиянска-Божкова.
 
В студиото на „ Събуди се “ в неделя проф. Михаил Константинов ще направи подробен план по какъв начин идния зимен сезон ще се отрази на фамилния ни бюджет.

100 години от края на Първата международна война. Специалният делегат на NOVA Тоня Димитрова ще се включи онлайн от Франция, където ще стартира тържествена гала в памет на починалите. Честванията, отбелязващи един век от Първата международна война, ще продължат седмица, а на тях се чака да участват водачи от над 80 страни от целия свят, измежду които Доналд Тръмп, Владимир Путин, Ангела Меркел, Реджеп Ердоган и домакина Еманюел Макрон.
 
Водещата Мартина Ганчева ще ни срещне с българката, която бе определена от кмета на Лондон за реклама на града. Елина Стоянова и нейната книжарница „ Имало едно време ” се появиха във видео, което демонстрира другите лица на английската столица и я показва като най-хубавото място на света.
 
Освен като певица, Поли Генова е позната и със мощната си гражданска позиция. Новият й апел към младежите е обвързван с идните избори за Европейски парламент. Кой е нетрадиционният метод да упражнят правото си на глас?
 
 Мариян Станков-Мон Дьо разказва идния диалог в авторската си графа като приказки за размисъл. Константин Трендафилов е човек, чийто живот наподобява видимо елементарен след " VIP Brother ". Оказва се, че той в никакъв случай не е бил по-труден за писателя – една невъзможна обич, един мост без въжета, думи на болежка, очи, цялостни със сълзи... Зрителите ще се убедят, че в това изявление има всичко.
 
В неделя Краси Боев е подготвил среща с три български ученички, които към този момент са сензация в голфа. Ще забележим и по какъв начин посрещнаха международната шампионка по битка Тайбе Юсеин в родното й село.
 
​Гледайте “Събуди се “ в събота и неделя с водещи Мира Иванова и Мартина Ганчева от 8:00 часа по NOVA.
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР