Голямата легенда на Стивън Джерард ще има честта за пръв

...
Голямата легенда на Стивън Джерард ще има честта за пръв
Коментари Харесай

Джерард се завръща на Анфийлд, но за да победи любимия си Ливърпул

Голямата легенда на Стивън Джерард ще има достойнството за пръв път в треньорската си кариера да се изправи против клуба, в който прекара близо четвърт век от живота си. Стиви Джи, който застана отпред на британския Астън Вила, ще гостува на " Анфийлд " този следобяд от 17.00 часа българско време.

Още с идването си в Астън Вила Джерард прекъсна серия от пет следващи загуби и завоюва три от първите си четири мача отпред на бирмингамци. Така Вила бе далечен от зоната на изпадащите и към този момент се намира в средата на класирането, като даже може да мечтае за зона " Европа ".
Второ тежко тестване за Стивън Джерард
След загубата от Манчестър Сити с 1:2 в този момент за Джерард и компания идва ново тежко тестване - Ливърпул. Мърсисайдци се намират в страховита форма, като са в серия от четири следващи победи във Висшата лига, заемат второто място и завоюваха и шестте си мача в групите на Шампионска лига.

За днешния дуел предлага 1.24 коефициент за победа на Ливърпул, 7.50 за тъждество и 12.25 за победа на гостите от Астън Вила. Мърсисайдци завоюваха последните си два мача против този противник, а в този момент са задължени да търсят трите точки в опит да се изкачат на първото място във Висшата лига.


Ще има ли " дъжд от голове " на " Анфийлд " и ще бъде ли Салах измежду голмайсторите?
От завръщането си в елита на Англия Астън Вила постоянно взе участие в резултатни мачове с Ливърпул. От 2019-а до през днешния ден отборът се е изправял шест пъти против " алените ", като единствено един път са паднали под 2,5 гола (2:0 за Ливърпул). За шестте срещи двата отбора са си отбелязали 27 гола. дава 1.43 коефициент за над 2,5 гола в днешния мач, до момента в който за под 2,5 гола коефициентът е 3.15.

В изумителна форма за Ливърпул се намира Мохамед Салах, който е с най-вече голове и с най-вече асистенции във Висшата лига. Египтянинът е вкарал 13 попадения през сезона, а в Шампионска лига е добавил още 7 попадения. Залогът за това Салах да означи гол когато и да е на мача е 1.65, а за това египтянинът да вкара първия гол в мача - 3.90.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР