Голямата част от учителите искат дистанционно обучение. Това заяви пред

...
Голямата част от учителите искат дистанционно обучение. Това заяви пред
Коментари Харесай

Учител: Образованието е много важно, но не е по-важно от здравето

Голямата част от учителите желаят отдалечено образование. Това съобщи пред Българска национална телевизия доктор Юлиян Петров от профсъюз "Образование " към КТ "Подкрепа "

"Въпросът е каква е обстановката в просветителните институции. Ако над 10% от учителите в едно учебно заведение отсъстват, няма по какъв начин да има замествания и работата става доста сложна ", разкри специалистът.

"Образованието е доста значимо, само че не е по-важно от здравето. За дребните деца е по-сложен проблема ", безапелационна бе Галя Бачева, учител.

Учителката предлага учениците от 1 до 4 клас да бъдат разграничени на по-малки групи, с цел да е по-безопасно за децата и преподавателите.

"Маските затрудняват дишането, не може да караме децата да ги носят ", разяснява тя.



"Всички би трябвало да разберем, че ще се наложи да излезем от удобната си зона. От месеци лекарите не са се прибирали при околните си, няма по какъв начин другите хора да си мислят, че за тях нищо няма да се промени ", съобщи Галя Бачева във връзка онлайн образованието и недоволството на част от родителите.

"Няма заплаха да се разгласи годината за нулева. Дистанционното образование се организира все по-ефективно и вярно ", изясни доктор Юлиян Петров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР