Голяма мистерия настана със стотиците мини, които били поставени от

...
Голяма мистерия настана със стотиците мини, които били поставени от
Коментари Харесай

"Стотиците мини" в Черно море хибридно изчезнаха

Голяма тайнственост настана със стотиците мини, които били сложени от Украйна, само че се откъснали и Черно море ги разнасяло. За тях в средата на март предизвести Русия. Дори бе упоменат съответен брой - 420. Впоследствие бяха открити няколко мини в турски и румънски води, само че за два месеца случаите останаха единични. Те бяха видяни в къс времеви период  - в случай че в действителност в морето плаваха стотици мини, щяха да бъдат откривани през ден.

Веднага след съветското известие българските Военноморски сили обявиха, че е много-вероятно информацията да е публикувана за основаване на боязън и напрежение, в сравнение с да приказва за действителна опасност. Изключено бе мини да се носят всеобщо в морето. Анализът бе изработен на база вълнението в Украйна, което прави скъсването на мините извънредно мъчно. " Въпреки това мини се употребяват в спора. Не е изключено обособени в действителност да си били отнесени по някаква причина ", споделиха още от Военноморски сили. До момента се случва тъкмо това - записаха се единични случаи, никога - всеобщо.

Днес пред Българска телеграфна агенция командирът на бойния ни флот контраадмирал Кирил Михайлов регистрира равносметката досега: България е реагирала на 18 сигнала за плаващи миноподобни обекти в наши води, като при нито един от тях не е имало действителна заплаха. " Военноморски сили осъществя непрекъсната интервенция за надзор на морските пространства взаимно с Румъния и Турция, с цел да бъде обезпечена сигурността на корабоплаването ", декларира Михайлов.

Още по тематиката:
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР