Голяма драма се разигра на Арената на снощната капитанска битка.

...
Голяма драма се разигра на Арената на снощната капитанска битка.
Коментари Харесай

Мастагарков отвя Рълев в капитанския двубой

Голяма драма се разигра на Арената на снощната капитанска борба. Един против различен застанаха посоченият за победител на този сезон Иван Рълев и нарочения от племето си за преструван Мастагарков.

Добре, че моделът и някогашен футболист Благо избра за собствен секундант при дуела Момчил. А от верния му избор зависеше успеха му. Програмистът сподели изчерпателен разум и зрителна памет, с което оказа помощ на съотборника си да отстрани съперника.

Благодарение на което победи съперника си и не взе преимущество за племето си. А избра да се облажи с 50 гроша и още 2 спомагателни гласа. Които да употребява на следващия родов съвет. Благо знаеше, че племето му го счита за преструван,  по тази причина се подсигури в допълнение, а не взе преимущество за съотборниците си.

Капитанът на Гладиаторите се показа на борбата с определения от него секундант в лицето на Радостин Кръстев. Заради неточност на който Рълев загуби преднината си и отстъпи успеха в капитанската борба.

И макар, че феновете не  смятаха, че е допустимо Момчил и Мастагарков обърнаха играта в своя изгода, понижиха преднината и безапелационно станаха спечелили под носа на Рълев и Радо.

А феновете засипаха с похвали Момчил: „ Браво на Момчи, Мастагарков имаше потребност от тая победа, само че Момчил се появи страховит както постоянно! ”, „ Радо един път сбърка, а Момчи до края беше стоманен! ”, е единствено дребна част от реакцията на почитателите в обществената мрежа.

Автор:Хотнюз

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР