Голяма част от организираните привърженици на ЦСКА-София, обединени като Трибуна

...
Голяма част от организираните привърженици на ЦСКА-София, обединени като Трибуна
Коментари Харесай

Организираните фенове на ЦСКА-София се завръщат по стадионите

Голяма част от проведените последователи на ЦСКА-София, обединени като " Трибуна Сектор Г ", оповестиха с изказване, че приключват протеста и се завръщат по стадионите, с цел да поддържат тима.

Сектор Г загърби клуба и отбора след финала за Купата на България против " Левски " (0:1) в късната пролет на м.г. " Червените " съзряха " полягане " пред противника, също така подлагаха на критика управлението по ред параграфи, определяйки ръководството на ЦСКА-София като " аматьорско ".

Те и в този момент остават много сериозни, само че декларират следното: 

Опитахме да повлияем с неявяване - не стана. Време е да пробваме с наличие. И не, господа доброжелатели, никой няма да пречи на тима да прави това, за което е основан - да побеждава. Спете умерено. "

Според тях " съвсем нищо " не се е трансформирало в ръководството, " с изключение на козметични опити за усъвършенстване в маркетинга и, несъмнено, новият магазин на Армията. По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. "

" Червените " последователи смятат, че има неяснота във връзка с процесите за новия стадион на мястото на " Българска войска ".

" Ръководните процеси са все по този начин полуаматьорски и тук почтено казано смяна в близко и дълготрайно бъдеще не чакаме ", показват те.

Цялото им изказване можете да видите в линка по-долу.


Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР