Голям скандал тресе общинското предприятие Социални дейности“ във Враца. Потресени

...
Голям скандал тресе общинското предприятие Социални дейности“ във Враца. Потресени
Коментари Харесай

Властна врачанка превърна живота на подчинените си в истински ад заради подаден сигнал срещу нея

Голям скандал тресе общинското дружество „ Социални действия “ във Враца. Потресени и възмутени чиновници подават редица сигнали против шефката си за нередности и тормоз, като след един от тях тя ги заключила в помещение и почнала да тършува в персоналните им движимости.

Става въпрос за шефката на стол №2 във Враца Невелина Димитрова. По думите на чиновниците там, шефката им допускала груби нарушавания в работата и превишавала правата си. Въпреки редицата подадени докладни до шефа на общинското дружество „ Социални действия “ Гошо Недялков, реакция нямало. Подчинените на Димитрова вдигнали ръце от държанието й и най-после решили да потърсят подпомагане от общинския съвет в града, оповестява BulNews.

Проблемите на чиновниците бяха изложени на последното съвещание на локалния парламент. Хората алармирали на съветника от групата на Българска социалистическа партия Иван Иванов. Те описали в детайли нарушаванията на шефката им се подписали под думите си.

По време на съвещанието по този начин и не стана ясно какви са нарушаванията от страна на Димитрова. Наша инспекция обаче сподели, че сигналът на личния състав касае „ машинация в цената и количеството на стоките и услугите, предлагани от предприятието за сметка на жителите, които са консуматори на услугата “.

Служителите се оплакват и от непрекъснат тормоз от страна на директния им началник. По думите на пострадалите, след последния им сигнал до Недялков, Димитрова побесняла и в края на работния им ден ги заключила в стола. Директорката, дружно със обществения служащ Нели Дакова, почнали да дърпат и наскърбяват жестоко служащите, като даже претършували чантите им.
Стигнало се до такава степен, че пострадалите извикали полиция за непозволено задържане. Проверка на униформените посочила, че в багажа на чиновниците били единствено персоналните им движимости.

Във въпросния ден в столовата дошъл и Гошо Недялков, който по думите на пострадалите не защитил тях, а Димитрова и по този начин за следващ път посочил, че за шефката няма да има никакви последици, каквото и да прави.

На сесията съветникът Иван Иванов изиска от кмета Калин Каменов да назначи инспекция по случая и да вземе ограничения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР