Голям брой звезди смениха своята религия и житейска философия. Някои

...
Голям брой звезди смениха своята религия и житейска философия. Някои
Коментари Харесай

Звездите, които смениха вярата си

Голям брой звезди смениха своята вяра и житейска философия. Някои от тях одобриха будизма, други се посветиха на индуизма. А някои се трансфораха в атеисти. Вижте ги в канала във vbox7:

Кейти Пери

Певицата е отгледана в  християнско семейство. Баща й е просветител и не е изненада, че тя е посещавала църквата всяка седмица. Но с времето Пери стартира от ден на ден да се занимава с музика, а през днешния ден тя е една от най-известните певици. След песента й „ I kissed a girl “ по всичко си личеше, че Кейти е скъсала всякаква връзка с християнството: „ Не имам вяра в пъкъла, парадайса или в остарелия човек, който стои на трона “, споделя певицата.

След това изявление и песента, родителите й са били разочаровани, само че призовали всички християни да й простят и да се молят за нея.

 Кейти Пери Gulliver/Getty Images
Брад Пит

Актьорът е отраснал в семейство на баптисти, с които е ходил на баптистка черква. Но през годините Брад Пит стопира да посещава църквата, тъй като не вижда смисъл. Днес той е безбожник и разказва всяка вяра като „ задушаваща “.-->
 Брад Пит Gulliver/Getty Images
Джулия Робъртс

Майката на актрисата е католичка, а татко й баптист. Въпреки че дълги време тя се е смятала за католичка, след посещаване в Индия  Робъртс взема решение да смени религията си и приема индуизъма.



Орландо Блум


Актьорът е отраснал в семейство на католици, посещавал е черква и е учил в католическо учебно заведение. Но отделяйки се от фамилията си, Блум се разделя и с религията си, заменяйки я с будизъм.

Джордж Клуни

Актьорът е роден в семейство на католици. Макар че през днешния ден той е безбожник, Клуни почита вярата на останалите, само че единствено до степен, в която тя не наранява хората.
 Джордж Клуни Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР