Големият привърженик на ЦСКА и доскорошен собственик на Царско село

...
Големият привърженик на ЦСКА и доскорошен собственик на Царско село
Коментари Харесай

Стойне Манолов: Саша Илич е пионка, цяла България вижда, че ЦСКА много трудно ще стане шампион

Големият последовател на ЦСКА и досегашен притежател на Царско село - Стойне Манолов, счита, че тимът доста мъчно ще стане първенец с тази игра. Той съобщи, че не е останал впечатлен от дербито сред „ алените “ и Левски в понеделник, приключило при нулево тъждество. 

„ В дербито видяхме един доста слаб футбол. С тази игра ЦСКА доста мъчно ще стане първенец и това го вижда цяла България. Закономерно беше равенството сред Левски и ЦСКА. И двата тима демонстрираха слаб футбол за жалост. „ Сините “ с по-малък бюджет съумяват да  създадат същото като качество на игра, като това, което прави и ЦСКА. Разликата е може би два пъти в бюджета. Може би парите не са най-важното нещо в даден миг. Трябва да имаш и взор върху нещата. Не ме радва това, което „ алените “ демонстрират. Отборът не стои добре в нито една линия! Стилът на игра по никакъв метод не оправдава средствата, които са изразходени по селекцията. ЦСКА никога не играе този атрактивен футбол, който го е играл десетки години и караше почитателите да пълнят стадионите и да заобичат тази марка. Това, което играят, е доста надалеч от това, което всички чакаме “, стартира той.

„ Ако не загубим от Лудогорец, тази точка може да се окаже доста значима. Сега предстоят доста значими срещи. Аз не съм уверен, че ще успеем да си вземем гостуванията и в Благоевград и в Пазарджик и така нататък Много сложни ще са тези два мача и не съм сигурен, че ЦСКА ще завоюва. Ние играем, с цел да не загубим мачове, а не с цел да ги спечелим. Ако имаме някакъв късмет да се случи е добре. Но това веднъж, повторно и на третия път стомната ще се счупи. Аз съм на мнение, че значително Саша Илич е следващата пионка в ЦСКА, от която нищо не зависи за жалост.

Него не можем да го упрекваме за нищо. Това са му дали и с това играе. Който и да е отпред на отбора, нещата ще са по същия метод. И по този начин е от години. Каквото решат от горната страна, с това се играе. Слабостите в играта са на всички места. Във всяка една линия. И в отбрана, и в средата на терена, и в нахлуване. Ние нямаме и по едно голово състояние на мач. В годините, когато съм заобичал този тим, още на почивката водехме с 3:0 или 4:0. С този футбол стадионът не може да се цялостни. За мен възможностите за шампионска купа не са огромни. А и не може да се  промени нищо на този стадий. Ще ни би трябвало доста шанс, с цел да станем първенци, но доста! Във футбола и той е значим “, съобщи Манолов.

„ Аз съм добре, виждам повече европейски футбол, в сравнение с български. Искам да има повече позитивни страсти.  Базата на Царско село се употребява сега от ЦСКА 1948 и не мисля да бъде бутана все още. Те са наематели. На този стадий нямам проекти за базата, само че времето ще покаже. Ако имам някои други бизнес ползи, ще се разбере. Стойчо Младенов не желая да му давам оценки. Тази тематика не ми е приятна. Аз съм му споделил, че не му е мястото в ЦСКА 1948, само че в последна сметка той си има глава на раменете. И на Любо Пенев мястото не му беше там. Мисля, че Любо го е осъзнал. Всеки човек може да сбърка, само че въпросът е да откри сили и да си разбере грешката “, приключи Манолов.

" Мач Телеграф "

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР