Големият доставчик на хостинг услуги вдига производителността на своята инфраструктураAMD

...
Големият доставчик на хостинг услуги вдига производителността на своята инфраструктураAMD
Коментари Харесай

Online.net инсталира AMD EPYC процесори в своите „Bare Metal“ сървъри

Големият снабдител на хостинг услуги подвига продуктивността на своята инфраструктура
AMD и Online.net оповестиха взаимното си съдействие в потреблението на процесорите AMD EPYC 7000 серия в няколко от Dedibox „ Bare-Metal “ (невиртуализирани) сървърни оферти на Online.net. Водещият снабдител на ИТ инфраструктура укрепва своята сървърна гама, с цел да посрещне потребностите от висока продуктивност на своите клиенти.

С по-големия брой ядра и висока пропускателна дарба при работа с паметта на процесорите на AMD, Online.net разчита да усъвършенства енергийната успеваемост дружно с нарасналото бързодействие. Компанията ще добави с нови хостинг решения своите семейства Core и Pro.

“Нашата работа с Online.net по сървърните оферти Core и Pro демонстрира, че AMD продължава да подвига продуктивността в сървърния сегмент с едно- и дву-процесорните решения основани на EPYC. В „ bare-metal “ сървърните среди клиентите интензивно търсят слециално избрани за тях сървърни ресърси, тъй като се нуждаят от гъвкавостта и моменталния достъп до мащабируемата продуктивност, нужна за доста модерни задания, ” сподели Скот Ейлър, корпоративе вицепрезидент и шеф на AMD Datacenter Products. “С нашите EPYC 7000 процесори клиентите на Online.net ще имат вярната за тях продуктивност с 16 до 24 ядра и до 384 GB DDR4 памет по 8 канала, съпроводени от благоприятни условия за включване на NVMe устройства. ”

“Благодарение на AMD EPYC процесорите можем да предложим на нашите клиенти нова „ bare-metal “ сървърна гама за интензивни и огромни приложения, с най-хубавото съответствие цена/производителност. Тази нова генерация обезпечава най-хубав баланс на CPU, памет и сторидж за предвидима и непрекъсната продуктивност, ” сподели Едуар Бонлийо, вицепрезидент маркетинг тактики в Online.net
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР