Големият аржентински футболист Диего Марадона, който в момента е старши

...
Големият аржентински футболист Диего Марадона, който в момента е старши
Коментари Харесай

Марадона скочи срещу намесата на САЩ във Венецуела: Кои са тези янки?

Големият аржентински футболист Диего Марадона, който сега е старши треньор на мексикански клуб, посвети снощната победа на тима си на приятеля си Николас Мадуро и на венецуелския народ .

" Искам да посветя тази победа на Николас Мадуро и на всички венецуелци, които страдат ", съобщи Марадона, говорейки пред публицисти.

" Шерифите на света, кои са тези янки ? Само тъй като имат най-големите бомби в света, те считат, че са толкоз по-напреднали от нас. Не, не са ", акцентира считаният от някои за най-големия футболист в историята на играта.

" Ние не купуваме тази " чиролита ", която те имат като президент ", добави звездата, имайки поради известна аржентинска кукла на вентролог от 1970-те години, имаща мощна аналогия с външния тип и маниерите на американския президент Доналд Тръмп.

Коментарите на Марадона провокираха стихия в обществените мрежи, като потребителите на " Туитър " и Reddit предвидимо се разделиха на лагери във връзка с изразената му позиция.

" Марадона да разяснява интернационалната политика не е нещо, което знаех, че желая ", написа консуматор. " Какво се случва, към този момент обичам Марадона? ", акцентира различен. " Марадона, ти си популярен ", прибавя трети.

Други го упрекват, че е " неграмотен, когато става въпрос за политика ", изтъквайки, че " венецуелците минават през пъкъла поради Чавес и Мадуро ", или обвинявайки футболната легенда, че е " стар простак ". Някои се пробват да успокоят обстановката, акцентирайки, че Марадона има право " да избира кого да поддържа и има независимост на изложение ".

Диего Марадона е прочут последовател на венецуелския президент Николас Мадуро. През предходната година след нахлуване с безпилотен аероплан против Мадуро и други държавни чиновници, футболната звезда съобщи, че опитът за ликвидиране против венецуелския водач е " опит за нападение против страната ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР