Големият актьор и режисьор Камен Донев, председателят на Българския лекарски

...
Големият актьор и режисьор Камен Донев, председателят на Българския лекарски
Коментари Харесай

Мая Манолова и Камен Донев изпращат петиция в ЕП срещу двойния стандарт при храните

Големият артист и режисьор Камен Донев, ръководителят на Българския лекарски съюз доктор Венцислав Грозев, ръководителят на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите Мариана Кукушева, изпълнителният шеф на Националната мрежа за децата Георги Богданов, ръководителят на Националното посланичество на студентските препоръки Яна Вангелова и заместник-омбудсманът Диана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 година Завършила е право в Софийския... към профила са измежду първите, които поддържат петицията на националния публичен бранител Мая Манолова до Европейския парламент против двойния стандарт на храните в Европейски Съюз.

Официалното показване на самодейността на омбудсмана ще бъде през днешния ден, 2 октомври 2017 година, от 12.00 часа в институцията /гр. София, ул. „ Георг Вашингтон “ № 22/.
Идеята на Мая Манолова е да се възползва от правото си като жител на Европейския съюз, който самостоятелно или посредством сдружаване с други лица и организации, може да насочи петиция до Европейския парламент по въпрос, който го визира директно и попада в областта на активност на Евросъюза.

Предмет на петицията на омбудсмана са нарушените права на българските жители вследствие на произвеждане и разпространяване на храни и питиета от едни и същи марки с по-ниско качество в България и страните от Източна Европа и предложение за основаване на законодателство, което да забрани производството и разпространението на артикули от една и съща марка с друго наличие на съставките в границите на общия европейски пазар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР