Големите неприятности за футболиста на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд продължават

...
Големите неприятности за футболиста на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд продължават
Коментари Харесай

Потвърдено: Грийнууд ще бъде обвинен в изнасилване в понеделник

Големите неприятности за футболиста на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд не престават с цялостна мощ. Нападателят ще бъде упрекнат публично в понеделник в опит за обезчестяване, нанасяне на телесни повреди и контролиращо и принуждаващо държание, оповестиха публично от Кралската прокуратура.

21-годишният нападател бе задържан в събота сутрина, а в британската преса се появиха информации, че това е станало заради нарушение на изискванията по освобождението му под гаранция. Предполага се, че хипотетичните дейности са били осъществени в интервала сред 1 декември 2018-а и 15 октомври 2022-а година.

Mason Greenwood has been charged with attempted rape, engaging in controlling and coercive behaviour, and assault occasioning actual bodily harm
— B/R Football (@brfootball)
„ Кралската прокуратура през днешния ден упълномощи полицията на Грейтър Манчестър да внесе публични обвинявания по отношение на 21-годишния Мейсън Грийнууд в опит за обезчестяване, контролиращо и принуждаващо държание, както и нанасяне на телесна щета. И трите обвинявания се отнасят до еднакъв жалбоподател “, се споделя в формалното известие на прокуратурата.

Man Utd’s Mason Greenwood has been charged with “attempted rape, engaging in controlling and coercive behaviour, and assault occasioning actual bodily harm ”, the Crown Prosecution Service said.

Statement here via ⤵️
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano)
Грийнууд бе задържан за първи път още през януари тази година, след което прекара три дни в ареста преди да бъде освободен под гаранция. От тогава нападателят чака да научи своята орис. Той бе отхвърлен от състава на „ алените дяволи “, от тренировките, както и също по този начин му е неразрешено да посещава клубната база. Независимо от това клубът продължава да изплаща заплатата му в размер на 75 хиляди паунда на седмица.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР