„Големите каузи са свобода, законност и модернизация“, каза лидерът на

...
„Големите каузи са свобода, законност и модернизация“, каза лидерът на
Коментари Харесай

Христо Иванов за приоритетите на „Демократична България“  

„ Големите дела са независимост, правда и рационализация “, сподели водачът на коалиция „ Демократична България “ в предаването „ Лице в лице “.

Той добави, че те минават през правосъдна промяна, електронно ръководство и реформирането на правовия ред. „ Законът би трябвало да важи както за премиера, по този начин и за последния пастир на село “, сподели Иванов.

Той дефинира ГЕРБ като „ асфалтополагаща и стиропоролепяща компания “. „ Европейските пари, които идват, 60% желаеме да ги влагаме отново в асфалт и стиропор. Не тъй като не би трябвало да има такова създаване и саниране, а тъй като това е най-лесният метод да се краде “, добави Иванов.

По думите му „ Демократична България би вложила тези пари в обучение и човешки капитал.

Относно видеонаблюдението Христо Иванов сподели, че точно ръководещите би трябвало да имат максимален интерес това да се случи, с цел да потвърдят неналичието на операции на вота.

„ ЦИК прави пречки по всевъзможен метод. Аз не мога да си показва нищо по-нормално. Въпреки това ЦИК и болшинството водят кръстоносен поход против нашите старания “, сподели Иванов.

Относно отчета на Държавния департамент на Съединените щати, Христо Иванов сподели, че е ясно, че основният ни прокурор е структурно безотговорен. „ Там където има безконтролна власт, има безконтролна корупция. Колко време би трябвало да сме в едно положение на национална лимитирана вменяемост и да се чудим за какво отчетите са такива “, сподели още водачът на „ Демократична България “.

Той разяснява и държанието на премиера Бойко Борисов, който от шест месеца не е дал нито една конференция. „ Трябва да отговори на въпросите, а не да си приказва с производители на биволско мляко. Това е фарс. Кандидат за министър председател на европейска България, който не взе участие в нито един спор и не е дал нито едно изявление “, добави Иванов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР