Големи зарядни паркове за електромобили на собствени локации започва да

...
Големи зарядни паркове за електромобили на собствени локации започва да
Коментари Харесай

Водещ играч при EV зареждането у нас строи първата бензиностанция за електромобили в Източна Европа

Големи зарядни паркове за електрически автомобили на лични местоположения стартира да построява компанията Eldrive, която е най-големият оператор на зарядни станции у нас, само че също така има бизнес и в Румъния и Литва.

Именно в балтийската страна ще се появи и първият по рода си обект в Източна Европа. Той е до град Паневежис на основна локация, ситуирана на автомагистралата " Виа Балтика " (част от интернационален път Е670), която свързва Прага и Талин, преминавайки през Полша, Литва, Латвия и Естония.

" Зелени дружно "

е общ план на Money.bg и Webcafe.bg, който обръща внимание на екологичните трендове - както в всекидневието на всеки от нас, по този начин и в бизнеса.

Научете повече тук:

Той към този момент е в градеж, като в началото на него ще могат да се зареждат 20 електрически транспортни средства, а по-късно потенциалът ще се удвои. Проектът включва и инфраструктура за EV рейсове и камиони, като общата повърхност е 15 000 квадратни метра.
 Eldrive ще построява зарядни станции за електрически автомобили в Европа след заем от €40 милиона
Българска компания ще построява зарядни станции у нас и в още две страни след заем от €40 милиона

Европейска инвестиционна банка отпуска заема на българския холдинг за вложения в България, Литва и Румъния

Мощността на станциите ще бъде сред 200 и 400 kW DC, а завършването и стартирането в употреба на зарядния парк се чака до края на тази година. Освен зарядните станции, на местоположението ще има кафене, магазини и съпътстваща инфраструктура - всичко, което сме привикнали да виждаме на обичайните бензиностанции като се изключи горивата.

От Eldrive показват, че възнамеряват създаване на голям брой сходни паркове на всички свои пазари - в това число и в България.
 Eldrive зарежда електрическите автомобили в три страни - и то отговорно
Eldrive зарежда електрическите автомобили в три страни - и то отговорно

Мрежата на eMobility International разчита у нас на ТОКИ за закупуване на гаранции за генезис на чиста сила

" Основната разлика сред заряден хъб, каквито Eldrive построява от няколко години, и зарядните паркове е, че с изключение на мащаба, тук оператора е водещият детайл в екосистемата. В допълнение към бързото и комфортно зареждане, е обезпечена и цялата палитра от партньорски артикули и услуги, от които потребителя да се възползва - храни, питиета, магазини. Това е екосистема надалеч оттатък малко кафене или вендинг машина ", е представен в формалното известие да споделя изпълнителният шеф на Eldrive Holding Стефан Спасов.

" " демонстрира положителните образци и значимите препоръки - всичко, което би трябвало да знаем по пътя към по-природосъобразно битие, работа и правене на бизнес. Проектът се реализира с поддръжката на,,,,,,,,.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР