Служители на жандармерията пазят денонощно лидера на ДСБ ген. Атанас

...
Служители на жандармерията пазят денонощно лидера на ДСБ ген. Атанас
Коментари Харесай

Жандармерия пази ген. Атанасов с неговите 4%, докато той се огледа в охраната на Борисов

Служители на жандармерията пазят непрекъснато водача на ДСБ ген. Атанас Атанасов. За това сигнализираха съседи на политика, заяви ПИК.

 Ген. Атанасов живее на ул. " Осий Кордобски " в непосредствена непосредственост до американското посолство. Пред лъскавата кооперация непрекъснато стои джип на жандармерията, откри инспекция на ПИК. Двама чиновници на Министерство на вътрешните работи пък са ангажирани да бдят за сигурността на генерала. 

Не е известно какво постанова един елементарен партиен водач да се охранява от чиновници на жандармерията, които би трябвало да имат разнообразни функционалности от тези да се изявяват като частни телохранители.

 

Припомняме, че на Атанасов му беше зачислена защита от НСО, откакто представящият се за публицист Христо Грозев подаде сигнал, че съветските служби под диктовката на Путин готвели убийството на Кирил Петков, Бойко Борисов и на самия Атанасов.

 

Очевидно с изключение на спомагателната защита от НСО, на партийния водач на ДСБ са му зачислени и жандармеристи.

 

На този декор през вчерашния ден Атанасов вдигна пушилка, като попита президента Румен Радев какво постанова снайперисти да пазят дома на Бойко Борисов. По-късно стана ясно, че става дума за чиновници на СОБТ. Проверка  пред дома на Борисов в Банкя обаче не удостовери думите на Атанасов за тежката защита.


Инфо: ПИК

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР