Големи амбиции владеят Галин, призна самият той. Изпълнителят на миналогодишния

...
Големи амбиции владеят Галин, призна самият той. Изпълнителят на миналогодишния
Коментари Харесай

Галин стана конкурент на Пайнера, иска други да работят вместо него

Големи упоритости владеят Галин, призна самият той. Изпълнителят на миналогодишния шлагер „ На Египет фараона ” има проект за идващите 10 години, съгласно който би трябвало да се трансформира в сполучлив продуцент на млади гении – по сходство на шефа си Митко Пайнера, Саня Армутлиева, Криско и Графа.

„ Искам да се развия до 30 години колкото е допустимо в това, в което считам, че съм най-хубав – музиката. Композирането, писането, аранжиментите, текстовете и всичко останало да мога да го върша към този момент и за други хора, които пък в действителност да работят и за мен под някаква форма. Това ми е концепцията. Искам да съм по-обезпечен ”, коментира Галин.

Той към този момент се е заел да гради кариера на млад гений. Първата, която ще продуцира, е Десита. „ Тя е откритието ми. Десита е певицата, с която в действителност аз пускам продуцентската активност ”, добави той.

Галин не посочи дали с новото му начинание ще се наложи да премисли работата си  със своя продуцент инж. Митко Димитров. Засега младият артист продължава да е част от фолк колоса „ Пайнер ” и май не мисли да напуща. Все отново с продуцентската си активност Галин неизбежно ще се трансформира в съперник на шефа си. Затова в сектора позволяват, че младият артист се употребява с поддръжката на Митко Пайнера, само че по какъв начин тъкмо са уредили връзките си, към момента е тайнственост, написа " Уикенд ".

Затова пък Галин, който неотдавна се нанесе в личен апартамент, е много по-словоохотлив за проектите си в професионален и в персонален проект. Певецът мечтае за семейство, само че чак след към 5 години, когато към този момент ще се е наситил на ергенството си и ще е постигнал финансово благоденствие. „ Искам да имам семейство. Мечтая да имам дете . Искам да имам реализатори, които да обикалят по участия. Да не работя толкоз доста вечер, да ми е по-ограничено. Може би към 4-5 уговорката в месеца ще ми бъдат задоволително. Да работят тогава към този момент младежите ”, споделя артистът.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР