Goldman Sachs направи задължително персоналът да бъде напълно ваксиниран срещу

...
Goldman Sachs направи задължително персоналът да бъде напълно ваксиниран срещу
Коментари Харесай

Банка иска задължителна ваксина за служители и клиенти в САЩ

Goldman Sachs направи наложително личният състав да бъде изцяло имунизиран против ковид, с цел да работи в офисите си в Съединени американски щати.

Инвестиционната банка съобщи, че от 7 септември всички чиновници, дружно с клиенти и гости, ще би трябвало да бъдат потвърдят, че са имунизирани, за влязат в офисите на банката.

Банката разгласи, че ще вкара и наложителни проби един път седмично от същата дата за личния състав.

Очаква се служащите, които не са изцяло имунизирани, да работят от у дома.

Кредитната институция обясни, че тази политика се вкарва в Съединени американски щати, където служащите се върнаха в офиса през юли, а не на обектите й по целия свят.

Доказателство за имунизационен статус ще се изисква посредством цифрово приложение от октомври.

В банката към този момент ще се изискват и маски за лице - без значение от статуса на имунизация - във всички общи елементи на постройките й, като фоайета, асансьори, коридори, тоалетни и кафенета, като се изключи къта за хранене.

Съобщението идва откакто имунизацията с две дози на Pfizer получи цялостно утвърждение от Американската администрация по храните и медикаментите (FDA). 

Според анализаторите този ход проправя пътя работодатели и организации в Съединени американски щати да вкарват наложителна имунизация. 

Банките към момента са разединени по въпроса дали личният състав би трябвало да се връща в офиса на цялостен работен ден или да работи от у дома.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР