Golden Iris акостира на Морска гара в Бургас тази сутрин.

...
Golden Iris акостира на Морска гара в Бургас тази сутрин.
Коментари Харесай

790 туристи пристигнаха с „Golden Iris” в края на сезона в Бургас

„ Golden Iris ” дебаркира на Морска гара в Бургас тази заран. Това е първото посещаване на лайнера в Бургас, който се оперира от компанията „ Mano Maritime ” Ltd. На борда на плавателния съд има 790 туристи най-вече от Израел, само че има и жители на Англия, Съединени американски щати, Канада, Франция, Белгия и други За тях се грижи екипаж от 322 души. Круизът е 14 дневен с начална и последна точка Хайфа. Маршрутът включва визити на пристанищата в Родос, Солун, Кавала, Констанца, Варна, Бургас и Сирос.
 Golden Iris  Golden Iris  Golden Iris  Golden Iris
След заставането на кораба туристите се радваха на фолклорна стратегия. На Морска гара Бургас пасажерите бяха посрещнати с самун и сол, както повелява българската традиция. Част от пасажерите се насочиха на екскурзия, която включва обиколка на Бургас, посещаване на античната куполна гробница в Поморие и на града на ЮНЕСКО – Несебър. За останалите „ Пристанище Бургас ” ЕАД обезпечи рейсове, които регулярно да ги извозват до центъра на града и назад до Морска гара. Корабът ще отплава от Бургас в 19.00 часа довечера.

Въпреки срутва на круизните пътувания в Черно море през този сезон управлението на бургаското пристанище контракти визити на два пътнически лайнера. Освен това над 30 000 жители и посетители на града се възползваха от туристическите корабчета за разходка, които това лято тръгваха от втория пасажерски терминал на „ Магазия 1 ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР