Гола рокля, която бе представена на Седмицата на модата в

...
Гола рокля, която бе представена на Седмицата на модата в
Коментари Харесай

Гола рокля покори Седмицата на модата

" Гола " рокля, която бе показана на Седмицата на модата в София, покори присъстващите със жанр и грациозност. Дизайнът на красивия тоалет е на Радослава Лазарова, която подчертава също на " рисунка върху тялото " и мекушав контур вид " нимфа ". Сред показаните дрехи изпъкна и " Уникат " - с дълъг ляв ръкав и ювелирен акцент на дясното рамо, на което са инсталирани нежни " гердани " от кристали. Женственото лъчение е очебийно с V-образно деколте, гол тил и дълбока цепка на левия крайник. Роклята е покрита с тежко падаща ефектна материя, нашита с мъниста и пайети с бистър искра, майсторски закрепена посредством мулажна техника. Тоалетът е част от новата сбирка Reflections 2020 ( " Отражения " 2020), която бе показана на Седмицата на модата в София.

Сред ефектните творения на Радослава Лазарова е и булчинска рокля с покривало. Тя е напълно декорирана с авторска дантела, ръчно нашита с мъниста и кристали, транспарантен корсет, оформящ женствена талия и дълбока цепка на левия крайник. В роклята участва присъщото за сбирката комбиниране на " компактно с транспарантно ". Артистичен свършек е ефектното покривало от копринен тюл с акценти от авторска дантела в цвят слонова кост.

Носителката на купата " Мис България " Габриела Василева закри дефилето на МК " Блинк " по време на Седмицата на модата в София с приказна булчинска рокля " Валерия " със контур " принцеса ". В дизайна са комбинирани три първокласни типа дантела с ръчно нашити мъниста, кристални пайети и кристали в настоящо комбиниране на телесно, екрю и слонова кост. В горната част дизайнерката е употребила наслагване на елементи. Кройката е напълно ръчно моделирана с плохи и гол тил с мекушав украсителен акцент. Богатият катедрален шлейф добавя царственото лъчение на роклята по дизайн на Радослава Лазарова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР