Годишната с руския президент няма да се проведе тази

...
Годишната  с руския президент няма да се проведе тази
Коментари Харесай

Песков: Пряката линия с Путин през тази година се отменя

Годишната " " с съветския президент няма да се организира тази година в обичайния формат, съобщи прессекретарят му Дмитрий Песков., заяви ТАСС.
Основната причина за това, сподели представителят на Кремъл, беше коронавирусът, заради което президентът към този момент толкоз постоянно се появява пред руснаците.
 Хиляди на митинг против Путин в далечния изток на Русия Хиляди на митинг против Путин в далечния изток на Русия
Днес се организираха нови огромни демонстрации против централните съветски управляващи в региона на Хабаровск, в далечния изток на Русия, като искра...
" Президентът организира " директна линия " през последните няколко месеца. Затова, несъмнено, би било ненужно тази година да се води " Пряка линия ” в обичайния й формат ", сподели Песков.
„ Със сигурност ще се опитаме да прибавим някои детайли от „ Пряка линия “, детайли, които ще разрешат на президента да получава противоположна връзка от жители от разнообразни райони, към годишната конференция на Путин през декември “, добави той.
Форматът „ директна линия с Путин “ съществува от 2001 година Последната „ линия “, която се организира през юни 2019 година, беше 17-а подред и продължи повече от четири часа.
" Пряката линия " се състои нормално през юни, само че тази година проектите на Кремъл да я организира в нормалното време бяха нарушени от пандемията на ковид. Първоначално Песков съобщи пред кореспонденти, че след гласуването на промените в Конституцията на 1 юли ще се организира „ директна линия “, само че по-късно сподели, че тя е отсрочена за неопределен срок.
 Путин: Русия първа в света записва ваксина против COVID-19 Путин: Русия първа в света записва ваксина против COVID-19
Руският президент Владимир Путин, откривайки среща с членове на държавното управление, разгласи регистрацията на първата в света ваксина против ко...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР