Годишната конференция на началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов ще

...
Годишната конференция на началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов ще
Коментари Харесай

Утре в София започва конференция на началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов

Годишната конференция на началника на защитата адмирал Емил Ефтимов ще се организира в интервала 8 – 9 февруари 2022 година, оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата. Актуалната тематика на форума тази година е „ Адаптиране на структурата на въоръжените сили, планирането, подготовката и потреблението им към условията на концепцията на НАТО за въздържане и защита в Евроатлантическата зона”.

На събитието ще участват министърът на защитата Стефан Янев, народни представители, ръководители на държавни институции и структури, висшият команден състав на Българската войска, генерали и офицери от типовете Въоръжени сили, шефове на дирекции в Щаба на защитата и Министерството на защитата, началници и командири на структури на директно послушание на министъра на защитата. За присъединяване в конференцията у нас идва началникът на щаба на Съюзното командване на НАТО по интервенциите адмирал Йоахим Рюле.

След приключването на конференцията, на 10 февруари, началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов ще показа „ Анализ на положението и подготовката на Въоръжените сили през 2021 година “. Поканен е да участва президентът и висш главнокомандващ на Въоръжените сили на Република България Румен Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР