Годинките започват да тежат на актьора Владо Карамазов, който само

...
Годинките започват да тежат на актьора Владо Карамазов, който само
Коментари Харесай

Владо Карамазов в тежка криза, раздели се със Захари Бахаров

Годинките стартират да тежат на артиста Владо Карамазов, който единствено преди дни отпразнува 39-ти рожден ден. Театралната звезда се покри за мотива и загатна, че по никакъв начин не е благополучен от наближаването на старостта. Единственият подарък, който си направил бил билет за пътешестване, на което да поеме незабавно щом свърши сезона на представленията и той може да си вземе отмора, научи HotArena.

„ Признавам си, че съм в Сатурнова дупка ”, издаде Владо на другари и познати, които се втекли на 27-ми април да му честитят празника. Така се опитал да оправдае астрологично киселото си въодушевление към датата и неналичието на всякакво предпочитание за по-голямо празненство. Според битуващата измежду мнозина фенове на хороскопите версия, около рождения си ден всеки изживява дребна рецесия разказана като Сатурнова дупка. Това е интервал, в който се вършат равносметки към миналата година и се вижда с какво човек е съумял да просперира или да се регистрира в изминатите месеци. В случая на Владо той наподобява си припомнил, че следващата година ще чукне 40, а още не е основал дом и семейство. Освен няколко пътешествия нямало с какво повече да означи миналата година от живота си.

„ Той си дава тип на непукист, само че в реалност му тежи фактът, че е изостанал с доста неща – няма семейство, деца, няма и несъмнено бъдеще. Живее ден за ден от хонорар до хонорар. Не е от тези, които могат да плануват добре разноските си и в случай че нещо му се случи на следващия ден, ще остане на улицата. Той си е безгрижник и може би няма да се промени ”, вещаят близки до артиста.

Освен всичко през предходната година Владо се раздели и с един от хората, на които разчиташе доста в приятелско отношение. Става въпрос за сътрудника му Захари Бахаров, с който прекратиха общата си продуцентска компания. От трите мечки, както се наричаше групичката им в която влизаха Владо, Захари и Юлиян Вергов останаха единствено двама, написа " Уикенд ".

За да запълнят дупката в няколко супер сполучливи представления, актьорите се пробваха да намерят заместител . Така извикаха комика Герасим Георгиев – Геро, който взел ролята на Захари в представлението „ Спанак с картофи ”. Рокадата съумяла да удържи работния развой, само че не и да запълни зейналата дупка сред тримата. Владо като типичен представител на зодия Телец, по никакъв начин не се зарадвал на смяната и се почувствал нерешителен за бъдещето на продуцентското си начинание и постановките, в които играе в частност.

„ Той ненавижда всяка смяна в живота си. Това със Захари доста го разстрои и лиши много време на Юлиян, с цел да го убеди, че могат да продължат двамата напред. Владо ненавижда да губи хора към себе си и всяка такава преживелица го прави раздразним и е мотив за злощастие ”, изясняват още близки до артиста.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР