Години наред принцовете Уилям и Хари са като най-добри приятели.

...
Години наред принцовете Уилям и Хари са като най-добри приятели.
Коментари Харесай

Икономът на кралската фамилия: Принцеса Даяна никога не би позволила раздор между Уилям и Хари

Години наред принцовете Уилям и Хари са като най-хубави другари. Те са обединени от мощната заварка, която е обичаната им майка. Затова е изключително тъжно да ги виждаме отчуждени с днешна дата. Различията им се задълбочиха през последните две години и като че ли по този начин и не съумяха да намерят общ език. Всичко стартира, когато Меган и Хари раздрусаха монархията през януари 2020 година, когато оповестиха желанието си да се отдръпват от кралските си отговорности и да стартират нов живот оттатък океана.

Пол Бърел, някогашният иконом на Даяна, който служи дълги годин на британската кралска фамилия, споделя пред изданието „ OK! “ за това по какъв начин би се почувствала принцесата, в случай че види по какъв начин синовете й не се схващат. „ Тя ще бъде с разрушено сърце “, споделя той. „ Ситуацията нямаше да бъде същата, в случай че тя към момента беше тук. Тя щеше да им влее разсъдък. Тя може би е единственият човек, който би могъл да го направи. Ако Даяна беше тук, сходно нещо в никакъв случай нямаше да се случи “, уверен е Бърел.

Близкият до кралското семейство Бърел си спомня какъв брой са били свързани двамата братя като деца и изясни по какъв начин е бил шокиран да бъде очевидец по какъв начин се разделят по този метод. „ Не мога да позволи, че момчетата са толкоз дистанцирани един от различен “, споделя той.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Diana William and Harry (@diana_william_harry)

„ Видях тези момчета по какъв начин порастват и бяха по-сплотени, в сравнение с можете да си визиите. Те се допитваха един към различен за всичко. Когато Даяна умря, мислех, че ще бъдат неразделни. "

Бърeл обаче не счита, че Хари ще бъде задоволен от живота си в Калифорния.

" Какви другари ще откри в Калифорния? Той не е израснал там с никого. "

„  Никой не може да се отдалечи от вкъщи толкоз и да бъде благополучен, нали? “ Според Бърел, той ще има потребност от фамилията си, с цел да продължи напред.

„ Не мисля, че е изцяло благополучен. Мисля, че му липсва брат му, фамилията му, приятелите и метода на живот, който имаше тук, в Англия. Смятам, че той се е отказал от всичко поради Меган и не е ясно какъв брой дълго ще може да живее този живот, който не е негов. "

„ Хари ще има потребност един ден от брат си “, уверен е той. Същото се отнася и за брат му. „ Мисля, че той рано или късно ще го прегърне и ще каже: „ Добре пристигнал вкъщи, Хари. “

Бърел е на мнение, че принц Уилям евентуално е също толкоз смутен от раздялата, колкото и дребния му брат.

„ Сигурно мисли за Хари всеки ден “, споделя той. " Той е негов брат, негова кръв. Заедно минаха през едни и същи разтърсвания и нещастия. Те можеха да разчитат единствено един на различен. "
Нови фотоси на дъщерята на Меган и Хари
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР