Години наред любимият на мнозина шоумен Слави Трифонов беше като

...
Години наред любимият на мнозина шоумен Слави Трифонов беше като
Коментари Харесай

Чудо: Слави Трифонов се появи свеж като краставичка и ходи нормално!

Години наред обичаният на мнозина шоумен Слави Трифонов беше като половин човек. Той изглеждаше бледен, изстрадал, даже съсъхнал, а всяко придвижване му причиняваше болежка. На почитателите му им беше тежко и даже непостижимо да го гледат по този начин и да си спомнят какъв беше преди време. А и Дългия надалеч не е изнемощял.

Е, ето, че в тунела блестна светлинка, а Слави като че ли се прероди. Той се появи в съвсем съвършен тип, цялостна свежарка и дори ходеше обикновено, както си личеше. Това стана по време на последната му конференция преди дни, където Трифонов се появи пред очевидците в залата като нов.



Оказа се, че е съумял да се оправи с огромна част от болежките си, за което го поздравяваме и му се радваме. Близки до него хора обясниха, че се е подложил на новаторска терапия за цялостно възобновяване на клетките в организма и точно в това е разковничето за настоящия му тип.

Знаем, че близо година той не можеше да се възвърне от прекарания К19 и затруднения от него, а това се смеси и със старите му проблеми с очите и с краката, които едвам го държаха.

" Беше измършавял доста и гледката ни плашеше. Сега обаче е заформил бузки, загладил се е, по този начин да се каже, и радва окото ", разясняват очевидци.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР