Година след развода си Дани Петканов и Александра Богданска отново

...
Година след развода си Дани Петканов и Александра Богданска отново
Коментари Харесай

Възражда ли се любовта: Любовни искри прехвърчат между Алекс и Дани в ново видео

Година след развода си Дани Петканов и Александра Богданска още веднъж са дружно. Причина двамата да се съберат е ринопластиката, която си направиха в Турция през 2021 година

Бившата двойка направи следващо рекламно видео дружно. Не то обаче възбуди интереса на феновете, които намерено имат вяра, че все в миналото Алекс и Лудия кореспондент още веднъж ще се съберат.  
                             

 

Феновете на една от най-популярните двойки у нас са уверени, че сред двамата към момента прехвърчат искри.

" Абе един за различен сте и това е ", написа последователка на Дани. " Петканов, какво се пристискаш... взимай си дамата и се събирайте, престанете да мотаете самосиндикално... бяхте обичаната ми двойка ", поучава различен симпатизант на фамилията. " Страхотна двойка сте... хайде, събирайте се!!! ", упорства трети почитател на Дани под видеото.

Да напомним, че при започване на тази година двамата отидоха дружно на едномесечна отмора дружно със сина си в Тайланд, където отпразнуваха рождения ден на рожбата си. Двамата още веднъж бяха рисково близо един до различен и това лято по родното Черноморие. 
                             

 

Дали в действителност имат намерение да си дадат следващ късмет, или се събират само по избрани мотиви в името на детето им, двамата не разясняват.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР