Гнусна история за насилено малолетно момиче от таксиметров шофьор е

...
Гнусна история за насилено малолетно момиче от таксиметров шофьор е
Коментари Харесай

Мръсник! Извратен бургаски таксиджия насили малолетна да му прави фелацио пред очите на приятелите ѝ

Гнусна история за насилено малолетно момиче от таксиметров водач е останало прикрито повече от година. Потресаващи детайлности за извратения акт станаха известни едвам в този момент след решение на Районния съд в Бургас, с което бакшишът е наказан на една година и шест месеца условно с четиригодишен изпитателен период, оповестява " Флагман ".

Между кориците по делото е разказан педофилският акт на бургазлията З.Ж.С., женен, осъждан със приблизително обучение. На 1 юни м.г. извратенякът спрял таксито си до кафе на ул.”Индустриална”. Там видял малолетното момиченце, което било с още няколко деца.

Той поканил детето да я разноски с колата. Малолетната неизвестно за какво се съгласила и попитала дали може да вземе двама свои другари. Искала да отидат на плаж. Таксиджията се съгласил и още в колата почнал да прави полови подмятания на детето. След това я попитал пред другите две деца дали ще му направи орална обич.

Бакшишът бил извънредно настойчив и не спрял след първия отвод. Дори изчакал децата да се изкъпят, след което още веднъж ги качил в колата, само че не тръгнал към Бургас, а към село Маринка. Отбил по черен път, където предиздвикал двете момчета да слязат, с цел да му направи малолетната орална обич. Едно от момченцата останало в колата, само че и това не спряло гнусния вид, който си събул панталоните и придърпал момиченцето към себе си, приканвайки да му направи орална обич.

Още в Крайморие двама инцидентни очевидци заподозрели, че става нещо неправилно и наблюдавали колата. Обадили се на телефон 112 и снимали с телефона си протичащото се. След няколко минути педофилът излязъл от колата със свалени панталони и без долни дрехи. Веднага по-късно на място дошъл полицейски екип, който небрежно задържал бургаският бакшиш.

Той се признава за отговорен и наказването му е понижено с 1/3 – от 2 години и 3 месеца на 1 година и 6 месеца.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР