Гневни граждани на столичния район Подуяне“ са възмутени от лъжите

...
Гневни граждани на столичния район Подуяне“ са възмутени от лъжите
Коментари Харесай

Жители на р-н „Подуяне“: Терзиев публично си признава, че е нарушил закона

Гневни жители на столичния регион „ Подуяне “ са възмутени от лъжите изречени по време на акцията от страна на Васил Терзиев. Оказва се, че Терзиев е употребява анкета, която е пуснал по време на своята акция, като не е ясно по какъв начин е знаел, че ще заеме поста на „ Московска “.

Ето какво пишат възмутени жители:

Потресена съм! Втори ден на безумство! Кметът на Столична община Васил Терзиев обществено си признава, че е нарушил закона! 

Заявява, че се е представял за претендент за кмет на Столична община още през юли месец 2023 година

Напомням, че локалните избори бяха на 29 октомври 2023 година

От информация, направена в ОИК излиза наяве, че Васил Терзиев е придобил качеството си на претендент за кмет на София на 26 септември, когато е направена регистрацията. Така изчислено, той е вкарвал хората в подвеждане, представяйки се за подобен, какъвто не е най - малко два месеца! Ако наистита стои зад написаното в писмото, то това е несъмнено нарушаване на Изборния кодекс и очевидно неглижиране и заобикаляне на разпоредбите за осъществяване на изборна пропаганда!

Как по този начин, той е знаел два месеца преди произвеждането на локалните избори, че ще стане кмет на Столична община, с цел да инициира анкета, която ще употребява за съставянето на Бюджета на Следствен отдел към окръжна прокуратура за 2024 година?

Тук изводите, оставам на вас!

На въпросите, по отношение на това по какъв начин са избрани " значимите тематики за регион " Подуяне ", не получих отговор! Предоставен ми бе само Докладът от " предишното лято ", в който НЯМА част за региона ни, а единствено общи приказки в проценти за изискванията на живот и други в Столична община.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР