GMC и специалистът в областта на проектирането на решения за

...
GMC и специалистът в областта на проектирането на решения за
Коментари Харесай

EarthCruiser и GMC превърнаха HUMMER EV Pickup във футуристичен кемпер

GMC и експертът в региона на проектирането на решения за офроуд къмпингуване EarthCruiser показаха новия си план по тематиката HUMMER EV Pickup, за който аносират, че е основан с концепцията " да предложи на авантюристите съвършената композиция от най-съвременни технологии, нововъведения и комфорт за проучване на или отвън пътя ".

В пакета, който оферират от EarthCruiser за електрическия пикап на Hummer са включени направена от въглеродни влакна надстройка, бордова слънчева апаратура и спомагателна бетирийна апаратура, която дава обещание електрическа сила за поддържане на главните потребности, като кухня и ледник, в продължение на седем дни.

В оборудването на GMC HUMMER EV EarthCruiser са включени също по този начин специфичен набор съоръжение, външен и вътрешен душ, спомагателни контакти, тоалетна, отделения за артикули и багажи, спално поделение за двама с трислоен таван, контейнер за чиста вода с съдържимост от към 50 литра, вторична диодна осветителна система и други.

EarthCruiser надстройката за се чака да бъде налична за закупуване през идната година, като продажбите й ще се реализират непосредствено от EarthCruiser.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР