Gmail с нова функция IT JUST, която позволява планирано изпращане

...
Gmail с нова функция IT JUST, която позволява планирано изпращане
Коментари Харесай

Нова функция на Gmail позволява планирано изпращане на имейли

Gmail с нова функционалност IT JUST, която разрешава планувано изпращане на имейли. Идеята на насрочването на график на писмата е те да идват в подобаващ миг, по този начин ще може известието да бъде написано измежду нощ, само че приемането му да бъде забавено до сутринта.

Услугата за е-поща на Гугъл дава опция да се възнамерява изпращане на известия в несъмнено време. "Добавяме нова функционалност към Gmail, която ви разрешава да избирате по кое време да се изпраща имейл. Просто напишете известието си както нормално, след което го насрочете да дойде в пощенската кутия на получателя на по-късна дата и час ", съобщи Гугъл в обява в блога на компанията.

Новата функционалност IT JUST бе показана от колоса за търсене през вчерашния ден във връзка 15-годишнината на Gmail. Очаква се опцията да се появи в международен мащаб през идващите дни.

За да бъде употребен IT JUST, след написването на известието би трябвало да се натисне новата стрелка до синия бутон „ Изпращане “. Избера се "График на изпращане ", вкарват се дата и час за изпращане. Планираните имейли ще се демонстрират в „ планувана “ директория и ще могат да бъдат редактирани или изтривани когато и да е преди крайния период, който е заложен.

Гугъл разгласи, че стартира да пуска функционалността в понеделник, само че може да отнеме няколко седмици, с цел да доближи до всички консуматори. Технологичният колос заяви, че се гордее, че новата му функционалност ще помогне да се отбрани "цифровото здраве " на хората, насърчавайки ги да се изключват от работа. "Разбираме, че работата постоянно може да бъде пренесена в неработни часове, само че е значимо да се внимава за престоя на всички. Искаме да улесним спазването на цифровото богатство на всеки ", обявиха от компанията.

Гугъл е подсилил и инструмента за Smart Compose на Gmail, който употребява AI за писане на известия и е разширил обсега на услугата, с цел да включва също и телефони с Android и iOS, защото до момента бе налична само за Гугъл Pixel 3 и Pixel 3 XL. Функцията употребява изкуствен интелект, с цел да улесни пишещият при въвеждането на думи и изречения, които постоянно употребява в известията си. Всяка седмица Smart Compose икономисва над 1 милиарда букви текст на потребителите.

Gmail е безвъзмездна услуга за е-поща, създадена от Гугъл, която има към 1.5 милиарда дейни консуматори месечно. Електронната поща съществува от 15 години и от ден на ден се развива, ставайки по-интерактивна и комфортна.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР