Глупаво. Безхаберно. Краят на една ера. С такива заглавия медиите

...
Глупаво. Безхаберно. Краят на една ера. С такива заглавия медиите
Коментари Харесай

Глупаво и безхаберно. Испанските медии след проваба

Глупаво. Безхаберно. Краят на една епоха. С такива заглавия медиите в Испания отразиха отпадането на националния тим от международното състезание в Русия.

Големите издания показват всички вероятни фактори за неуспеха - от шокиращото уволняване на селекционера Хулен Лопетеги два дни преди старта до състава, селекциониран от наследника му Фернандо Йеро.
Световен връх - да отпаднеш след 1114 паса... 74% притежание на топката, 24 удара - цифрите зад неуспеха на Испания
" Всичко стартира с Флорентино Перес (б.р. - президента на " Реал " Мадрид), който унищожи атмосферата в националния тим. Мина пред Лопетеги, който прояви непочтеност и неетичност, и през Луис Рубиалес (б.р. - президента на испанската федерация) с пробързаните му дейности. Всичко свърши с играчите, които се провалиха в основни моменти и завоюваха единствено един от четирите си мача ", проучва " Марка ".

" Ако на международното си играеш с огъня, най-после ще изгориш. Испания започва с прекрасен футбол против Португалия, само че след това всичко се разпадна и завърши с ужасния мач против Русия. Най-сериозният проблем бе неналичието на подвижност. Мобилността е златното предписание, когато нападаш. Без нея може да играеш три часа и да запишеш хиляди пасове, само че по този начин и да не създадеш действително състояние ", акцентира " Мундо ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР