Глория се оказа от немного добрите гаджета, защото е пълна

...
Глория се оказа от немного добрите гаджета, защото е пълна
Коментари Харесай

Що за гадже? Глория е отврат! Добри на сухо 5 години заради нея

Глория се оказа от немного положителните гаджета, тъй като е цялостна егоистка и мисли единствено за себе си в една връзка. Това стана ясно от изявлението й по сръбската телевизия DM SAT за предаването „ Maximalno opusteno ”.

Певицата не резервира достолепието на мъжа до себе си Добромир Добрев, изкарвайки го някакъв бедняк за секс, който я свалял 5 години, до момента в който тя най-сетне му пусне. Дори към момента не му се е отдала изцяло духом, тъй като сподели, че ще се разбере дали този мъж прави оценка, че му е дала късмет.

В Сърбия може и да не знаят кой е гаджето й, само че е елементарно да се допусна, че това изявление ще доближи до България. На процедура тя го изложи пред цялата му татковина, което приказва какъв брой го обича.

Всъщност Гло неслучайно е известна като ледената кралица. Не е единствено поради песента й с такова заглавие, а и поради характера й. Примата на попфолка наподобява студенокръвна и може би е, тъй като не е известно в миналото да е била бясно влюбена.

Използва Илия Загоров за пробив в музиката, той на процедура я сътвори, направи й и бебе. Детето обаче не я спря да му бие шута, щом видя огромните пачки на мутрата Георги Илиев.

Сега певицата още веднъж не наподобява влюбена, а по-скоро употребява Добри за секс. Той е с към 15 години по-млад от нея, с мускулесто тяло и Гло го употребява единствено за скотски удоволствия.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Глория
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР