Глория май е приключила отношенията си с младия красавец Добромир.

...
Глория май е приключила отношенията си с младия красавец Добромир.
Коментари Харесай

Глория май сложи край на връзката с Добромир?

Глория май е завършила връзките си с младия красавец Добромир. В четвъртък певицата е изтрила от профила си в обществените мрежи всички фотоси с него. Явно тези дни е настъпил раздор в връзките им, написа " Уикенд ".

Наскоро Глория разяснява пред северномакедонско издание, че: „ Жените харесват по-млади мъже, аз също. Нощите с млад ухажор са незабравими, а ние се подмладяваме с тях ”.
 
                             

Добромир е с съвсем 20 години по-млад от фолкпевицата. Когато в обществените мрежи се появиха първите им фотоси, почитателите се разделиха на два лагера. Едните упрекнаха Глория, че младежът може да й бъде наследник, други пък разясниха, че доста им се радват.

Според осведомени, повода за раздялата на изпълнителката с чаровния млад мъж е прекомерно банална - пари. Тя се дразнела, че Добромир няма действителни приходи, а разчита на нейните активи, написа още " Уикенд ".
 
                             

Говори се още, че певицата е разкрила и чатове на Добромир с други дами. Преди да стане гадже на примата на попфолка, Добромир е имал къса спекулация с колежката й Татяна, а съгласно слуховете е бил много непосредствен и с Алисия, на която е бил водач.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР