Глобалният доставчик на решения за киберзащита Acronis, който оперира с

...
Глобалният доставчик на решения за киберзащита Acronis, който оперира с
Коментари Харесай

Goldman Sachs инвестира 147 млн. долара в Acronis

Глобалният снабдител на решения за киберзащита Acronis, който оперира с развоен център и в България, получи инвестиция в размер на 147 милиона $ от Goldman Sachs. Средствата ще бъдат употребявани за разгръщане на компанията посредством нови придобивания, за разширение на инженерните екипи в България, Сингапур и Аризона, както и за създаване на спомагателни центрове за данни. От Acronis считат, че инвестиция ще им помогне и за ускорение на растежа на бизнеса в Северна Америка в партньорство с самостоятелния снабдител и дистрибутор на програмен продукт за обществения бранш Acronis SCS, заяви TechNews.

С получените средства Acronis ще форсира образуването на своята визия за киберзащита, която комбинира обичайна отбрана на данните и киберсигурността в едно интегрирано решение, адресиращо всички пет вектора на киберзащита посредством гарантиране на сигурността, достъпността, поверителността, достоверността и сигурността на данните. Тази визия ще бъде показана на идния конгрес Acronis Global Cyber Summit, който ще се организира от 13 до 16 октомври 2019 година в Маями.

"Развълнувани сме за инвестицията от Goldman Sachs. През 2018 година Acronis реализира 20% растеж на бизнеса, а през 2019 година е на път да реализира над 30% растеж, като бизнесът, обвързван с Аcronis Cyber Cloud, нараства с над 100% ", съобщи създателят и изпълнителен шеф на компанията Сергей Белоусов. Acronis има повече от 1400 чиновници в 18 страни, а Goldman Sachs я прави оценка на над 1 милиард $. Решения на компанията употребяват повече от 5 милиона консуматори и 500 хиляди предприятия, в това число 80% от компаниите във Fortune 1000. Продуктите за киберзащита на Acronis се оферират от 50 000 сътрудници и снабдители на услуги в над 150 страни и на повече от 30 езика.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР