Глобален пикник Добрич в бъдеще време“ ще се проведе днес

...
Глобален пикник Добрич в бъдеще време“ ще се проведе днес
Коментари Харесай

Глобален пикник „Добрич в бъдеще време“

Глобален пикник „ Добрич в бъдеще време “ ще се организира през днешния ден в регионалния център. Събитието е част от самодейността „ ГлобалДобрич “, а това е шестото му издание.

В тазгодишното събитие фокусът е подложен върху две тематики – интензивността на младежите и ангажираността на обществото към развиването на Добрич. Мястото на провеждането е в Градския парк „ Св. Георги “. 

Целта на Глобалния пикник „ Добрич в бъдеще време “ е да се съберат хора, които са свързани с града и района. Началото на самодейността беше през 2017 година и от този момент до момента се провеждат действителни и виртуални срещи и полемики, свързани с възраждането на Добрич като стопански и културен център на Добруджа.

Очакваният резултат е генерирането на работещи хрумвания, като осъществените към този момент „ Фермерски пазар “, 24-часовото кино предизвикателство „ Красив Добрич “ и други

Ще бъдат показани три тематики – младежкия конкурс „ Заживей с Добрич “, образец от Варна за създаване на юношески пространства, както и поучения от ангажирането на обществото към развиването на градовете.

Началото на Глобалния пикник е от 15,00 часа в Градския парк. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР