Гледам, плъзнали са всякакви анализатори, хипнотизатори, манипулатори, конспиролози и обикновени

...
Гледам, плъзнали са всякакви анализатори, хипнотизатори, манипулатори, конспиролози и обикновени
Коментари Харесай

Христо Иванов разкри дали ще има коалиция с ГЕРБ

Гледам, плъзнали са всевъзможни анализатори, хипнотизатори, манипулатори, конспиролози и елементарни ченгета със задание да внушават, че ние от Демократична България се готвим за коалиция с ГЕРБ. Разбира се, това става без позоваване на никакви обстоятелства или действителности, само че по тази причина пък с обсег. Аз обаче имам съответни причини за какво коалиция Демократична България и ГЕРБ е изключена. Това разяснява във фейсбук водачът на Да, България и съпредседател на Демократична България Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

"И, ще помоля всеки, който счита да се упражнява на тематика бъдеща коалиция на Демократична България с ГЕРБ, да уточни кой политически състезател е подхванал сходни съответни дейности като нашите. Разбира се, като бонус може да уточни и своите лични дейности в тази посока, ще ми бъде забавно ", отбелязва той.

В поста си Иванов изказванието си за невъзможна коалиция с ГЕРБ с няколко обстоятелството към своята политическа активност. Той припомня за сигналите, които е внесъл до прокуратурата и самия Борисов, настоявайки за следствие или предоставяне на гласност на проблеми към ръководството на страната.

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския беше и правосъден министър в служебния кабинет на Георги Близнашки  Георги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 година в с. Скравена, Софийска. Става министър на правораздаването във второто държавно управление на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Тогава ГЕРБ се коалира с Реформаторския блок, в който присъединяване има и Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и ген. Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров, които през днешния ден са главните критици на Борисов. Част от държавното управление е и АБВ, които също имаха собствен министър във властта. Въпреки положителното начало обаче Христо Иванов си подаде оставката след различия за провеждането на правосъдната промяна. Излизайки от властта той стартира работа по собствен личен политически план и става деен участник във всички митинги против ГЕРБ и Борисов.

Гледам, плъзнали са всевъзможни анализатори, хипнотизатори, манипулатори, конспиролози и елементарни ченгета със задание да...
Публикувахте от в 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР