Гледахте ли в сутрешния блок на bTV тази сутрин? Ако

...
Гледахте ли в сутрешния блок на bTV тази сутрин? Ако
Коментари Харесай

Интервюто, което Слави Трифонов не иска да даде

Гледахте ли в утринния блок на bTV тази заран? Ако сте, няма метод да не ви е направило усещане – хората на Слави Трифонов са си повярвали доста съществено.

За мен най-малко е изрично ясно – огромният проблем е в държанието. Казано по-разговорно, тъй като очевидно този език се трансформира в политическо верую – отношението е като след съприкосновение.

Г-н Йорданов от дълго време е образец какво не е наред – не е наред заместникът да се изявява на всички места вместо шефа си! В политиката това значи неустойчивост. Когато водачът на най-голямата парламентарна партия на заместника си, вместо да излезе най-малко на една обща конференция, в случай че не желае да отиде в други медии с изключение на своята, с цел да не му изопачат думите, значи нещата не стоят добре, каквото и да приказва Тошко Йорданов Хаджитодоров.

Много е елементарно, господин Трифонов, на диванчето пред този, на който си шеф. И оттова да казваш по какъв начин приказваш с обстоятелства. Я да забележим в този момент обстоятелствата:

1. Има Такъв Народ предложения ли Асен Василев и Кирил Петков за министри в тяхното държавно управление?

2. Има Такъв Народ ревизира ли дали Асен Василев е " човек, откраднал интелектуална благосъстоятелност ", ПРЕДИ да го предложения за министър в своето държавно управление?

3. Защо Има Такъв Народ не ревизира и не сподели какъв е Асен Василев (според Тошко Йорданов Хаджитодоров: човек, откраднал интелектуална собственост) ПРЕДИ да го кани в проектоправителството си?

4. Какво приказва за професионализма и подготвеността на Има Такъв Народ да стои отпред на страната обстоятелството, че първо кани някой за министър, а по-късно открива, че е " човек, откраднал интелектуална благосъстоятелност "?

Същите тези въпроси важат и за Кирил Петков, единствено сменяме тематиката за интелектуалната благосъстоятелност и вкарваме вътре и за какво.

Г-н Трифонов, аз тези въпроси, а и още много, на драго сърце бих Ви ги задал. На живо и да чуят колкото може повече хора отговорите. С наслаждение бих чул какво Ви тормози в това, че определен за депутат си разрешава обществено да предлага хора за министри и за какво реагирате с определението " предлагач " в този случай? Нали нов морал градим – за какво да Ви се обажда авансово, откакто личната Ви партия първо предложения Асен Василев и Кирил Петков, а след това се зарови в интелектуалната благосъстоятелност?

Слави Трифонов може и на различен въпрос да отговори, в случай че желае – в неговото шоу той дава ли на балерините да пишат сюжета? Питам, тъй като ми е забавно съгласно него Асен Василев като длъжностен финансов министър какво би следвало да изиска да е в постоянно държавно управление – екоминистър, който при " държавното управление на Николай Василев " дори не разбрахме кой ще е? Професионалистите си тежат на мястото – калинките прелитат от цвят на цвят. Няма нищо неприятно в това някой експерт да не бъде оценен с визията си - неприятното е, когато почнеш да се мъчиш да поставиш под подозрение професионализма му, тъй като е сметнал, че твоята визия не устоя! Не се сърди, дребосъче!

И тъй като още веднъж и още веднъж очевидно се постанова да се питаме за неща, които се учат в първите 7 години, все ни тряскат рецесии. Пролет пукна, ние не – да де, обаче не важи за всеки. Важи все по-малко – тъй като даже не стигаме до въпросите, които би трябвало да задаваме и на които да получаваме отговори, с цел да се спасим колкото може повече от пукането.

Като да вземем за пример: Вие, господин Трифонов, и държавното управление на Вашата партия, смятате ли, че всеобщата имунизация е спасението против ковид? Ако отговорът е позитивен, тогава какво ще извършите, че да се случи? Ако отговорът е негативен, тогава мислите ли, че цяла Западна Европа, Съединени американски щати, та даже и Китай са простаци, тъй като очевидно тяхната позиция е тази?

Още:

Автор: Ивайло Ачев

Още от ГЛЕДНА ТОЧКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР