Българският пазар е прекалено малък за модната индустрия.Това каза пред

...
Българският пазар е прекалено малък за модната индустрия.Това каза пред
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Живков - Жени: Общуването с дядо ми допринесе за развитието на Бойко Борисов като политик

Българският пазар е прекомерно дребен за стилната промишленост.

Това сподели пред Евгения Живкова, дизайнер и основател на Модна къща " Жени жанр ", посетител в бизнес рубриката на предаването " РадиоТочка ".

" Много е мъчно да се развива тук сходен бизнес, тъй като са малко потребителите, настрана китайските, изобщо азиатските и турските артикули, които заливат нашия пазар на доста по-ниски цени. Цената за труд за ушиване на една дреха в България е много по-висока, а продуктивността ни е супер ниска ", изясни тя.

Политическата обстановка оказва въздействие и в областта на стилната промишленост , акцентира Живкова и добави:

" Ние също сме подвластни от стабилността в страната. Всички проблеми се отразяват на бизнеса ".

Евгения Живкова съобщи, че към този момент не е канена от " Левицата! " или Българска социалистическа партия за идните парламентарни избори, нито за евродепутат и избира в профил да следи политиката.

" Сигурно семейството ми Живкова ми е помогнала, когато станах народен представител от " Коалиция за България " през 2001 година, помогнало е допускам и на обединението ", разяснява тя.

Според нея " опцията да поддържа връзка с някогашния държавен глава е асъдействало и за развиването като политик на Бойко Борисов ", който е някогашен охранител на Тодор Живков.

Най-вероятно преходът след 1989 година е бил режисиран , счита Живкова и описа:

" Дядо ми (Тодор Живков - б.р.), когато си подаде оставката, беше споделил, че на него ще му бъдат непокътнати изискванията за естествен живот. Както и той е постъпвал с предшествениците си. Но всички знаем какво се случи - той беше задържан на 18 януари 1990 година А трябваше да остане още известно време и ръководител на Държавния съвет, само че това не се случи, както знаем с пленумите, които протекоха през ноември 89-а ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР