Митническият скандал, който в последните дни наред с други скандали

...
Митническият скандал, който в последните дни наред с други скандали
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Митническият скандал е пропаганда на Бойко Борисов

Митническият скандал, който в последните дни наред с други кавги раздруса страната, е проведен от водача на ГЕРБ Бойко Борисов с пропагандна цел. Това разяснява в предаването (О)позиция на " Сега " журналистът Иван Бакалов.

" Съчиняват незаконна група. Парламентът прави комисия да проверява Асен Василев за митниците. Това е направено да излиза в новините. Това е задачата - агитация. Затова се вършат проведени незаконни групи и комисии ", сподели Бакалов и направи паралел със абсурда " Нексо ", който стартира с шумна акция, а по-късно безславно завърши, без да се стигне до съд.

По думите на Бакалов със фотосите на пудел и пачки, които изтекоха в разнообразни уеб сайтове, се цели да се пришие политически на ПП-ДБ съпричастност. " Но не видях обвинявания към Живко Коцев, че е взел участие в проведена незаконна група ", уточни журналистът.

" Борбата е толкоз на живот и гибел, че си мисля, че Паскал (обвинен в аферата, който се търси, б.а.) би трябвало да се скрие надълбоко, с цел да не го последва ориста на Нотариуса. Той е заплашен ", счита Бакалов.

Според него Коцев е " е същото ченге " като тези от " котилото на Борисов ".

" Политическата рецесия е ГЕРБ и съответно Борисов. Защото той не е разследван и не е вкаран в съда, има защо. Той е отровен. Затова вършим избори непрестанно и няма опция за устойчиво държавно управление. Борисов да го вкарат в съда. Това ще е изходът от политическата рецесия ", заключи Бакалов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР