Главният вход във всяко жилище е изключително важно място –

...
Главният вход във всяко жилище е изключително важно място –
Коментари Харесай

Как да изберем най-подходящия талисман за дома

Главният вход във всяко жилище е извънредно значимо място – портал, през който проникват разнообразни сили в жилището, както позитивни, по този начин и негативни.

Според фън-шуй главно през входната врата постъпва благотворната ЧИ енергия– енергийната „ храна “ за дома. За да е задоволително тази сила е хубаво да има разнообразни талисмани и отбрани до входната врата. Килимчето/стъпката пред вратата може да извършва тези функционалности.
Необходимо е да изясните посоката на вашата входна врата. Подходящите форма и цвят на килимчето зависят от посоката – север, юг, изток, запад.

Ако вратата гледа на:

Север – кръгло чердже. Цвят: сив, жълт,кафяв, бежов.

Юг – правоъгълно чердже. Цвят: червен, зелен.

Изток – правоъгълно чердже. Цвят: зелен, наследник, черен.

Запад – кръгло или овално чердже. Цвят: бял, сив, златист, меден, жълт, оранжев, кафяв.

Северо-запад – кръгло или овално чердже. Цвят: сив, жълт,кафяв, бежов.бял, сив, златист, меден, жълт, оранжев, кафяв.

Северо-изток – правоъгълно чердже Цвят: сив, жълт,кафяв, бежов зелен, наследник, черен.

Юго-запад – правоъгълно чердже Цвят: зелен, наследник, черен, бял, сив, златист, меден, жълт, оранжев, кафяв.

Юго- изток – правоъгълно чердже. Цвят: зелен, наследник, черен.

Много постоянно килимчета са украсени с разнообразни шарки.

Специалистите по Фън-шуй поучават да не си купувате килимчета с изображения на животни, птици, хора, ангели– в случай че непрекъснато стъпвате върху тези изображения, ще ви застигнат беди и несгоди.

Най-добре е десена на килимчето да е обвързван с път, стъпки, камъчета, треви или геометрични фигури. Може да си изберете и чердже със знаци за благоденствие и шанс.

Не е наложително да си купувате стъпката за пред вратата, може и сами да си я извършите. Така ще можете да си съчетаете цветовете както желаете и да извършите килимчето в мечтаната от вас форма. Направеното ръчно чердже е заредено с вашите пожелания и сила, удобно въздейства на аурата на дома, хармонизира пространството.

Килимчето пред вратата ще стане същинска стръв за благополучие и благосъстояние, в случай че под него сложите монети – 5 ст, 50 ст, които би трябвало да са с герба нагоре.

За да отбраните дома си от недоброжелатели, сложете под килимчето клонки звъника/звъниче/ или пелин. Тези клонки би трябвало от време на време да ги сменяте.

Две игли, вързани със наследник конец, във формата на кръст, се поставят под черджето за предотвратяване от зли хора и уроки.

Помнете, че остаряло, вехто, мръсно чердже пред вратата никога няма да работи като амулет. Напротив, то се трансформира в генератор на беди, заболявания и злощастие, тъй като е натрупало прекомерно доста негатив и нечистотия, донесени от улицата.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР