Главният треньор на женския ни национален отбор по бокс -

...
Главният треньор на женския ни национален отбор по бокс -
Коментари Харесай

Треньорът на националките по бокс: Разполагаме с отличен отбор

Главният треньор на женския ни народен тим по бокс - Ангел Ангелов, е оптимист и чака мощно показване на Световното състезание за дами. Шампионатът на планетата ще се организира в Истанбул от 6 до 21 май.

България ще бъде показана от – Севда Асенова (48 кг), Златислава Чуканова (50 кг), Габриела Димитрова (52 кг), Станимира Петрова (54 кг), Светлана Каменова (57 кг) и Аслъхан Мехмедова (63 кг).

" Подготовката мина доста добре. Някои от девойките отпътуваха по-рано за Турция, с цел да проведат спаринги на място. Останалите довършиха подготвителния развой в България и ще се причислят към тях. Оптимист съм преди този момент състезание. Разполагаме с отличен тим, като всяко от девойките има капацитет за орден. Разбира се, главните погледи са ориентирани към най-опитните и титулувани в състава – Станимира Петрова и Светлана Каменова, само че и другите не ги отписваме. Възлагаме очаквания и на тях, че могат да вземат медали ", сподели опитният експерт.

Нашите девойки към този момент упражняват на цялостни обороти в Истанбул, като Станимира Петрова сподели и фотоси с ситуацията, в която се готвят.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР