Главният прокурор на Република България Иван Гешев награди досегашния министър

...
Главният прокурор на Република България Иван Гешев награди досегашния министър
Коментари Харесай

Гешев награждава Младен Маринов. Прокуратура ТВ има много да учи от Севда ТВ /видео/

Главният прокурор на Република България Иван Гешев награди досегашния министър на вътрешните работи Младен Маринов с отличие „ Служебна признателност ” и предметна премия „ Награден нож “. Тази вест ни оповестиха одеве от държавното обвиняване, като я илюстрираха с ”тържествено ” нямо видео от съвсем празна зала.
Вече свикнахме да гледаме по няколко пъти дневно изяви на премиера Бойко Борисов, оповестени онлайн в профила му във Facebook. Заради това точно пиарката му Севдалина Анраудова е наричана от мнозина Севда ТВ. Вероятно Прокуратурата също се стреми да ни осведоми от мястото на събитията, само че очевидно е добре да направи опит да понаучи по какъв начин се прави това.

Въпреки, че единствено преди ден научихме, че обвинител №1 е в отпуск до 9 август, през днешния ден от държавното обвиняване оповестяват, че " награждаването на Младен Маринов е осъществено в края на Националното заседание на Министерство на вътрешните работи по отношение на представянето на Отчета за противопоставяне на така наречен „ битова престъпност “ ".

Тържествения миг е илюстриан с видео, оповестено в профила на Прокуратурата в Youtube. Интересно е, за какво от словото на Иван Гешев не се чува нито дума, а от показаното се вижда, че залата е повече празна, в сравнение с цялостна.

Ето самото видео:



А ето какво би следвало да виждате в това видео съгласно известието на Прокуратурата:

" В наличието на професионалното управление на Министерство на вътрешните работи, шефовете на Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи и управлението на Прокуратура на Република България, Иван Гешев акцентира заслугите на Младен Маринов за отличното взаимоотношение сред органите на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата при откриване на поредност от тежки закононарушения, както и за заслугите му в битката с стандартната престъпност, запазване на публичния ред и съблюдаване на противоепидемиологичните ограничения в границите на изключителното състояние.

Главният прокурор благодари на Маринов и за приноса му към активността на Прокуратурата на Република България. "

Фрог Нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР