Главният прокурор Иван Гешев взе участие 71-ата Национална молитвена закуска

...
Главният прокурор Иван Гешев взе участие 71-ата Национална молитвена закуска
Коментари Харесай

Гешев на молитвената закуска във Вашингтон - Темида

Главният прокурор Иван Гешев взе присъединяване 71-ата Национална молитвена закуска във Вашингтон. " Националната молитвена закуска основава другарства в полза на фамилията на демократичните страни ", написаха от държавното обвиняване на фейсбук страницата си.

От оповестените фотоси излиза наяве, че украинският президент Володимир Зеленски е отправил видеобръщение към участниците в събитието. Реч пред аудиторията е държал кралят на Йордания Абдула Втори, както и неговата брачна половинка кралица Рания, изясняват от прокуратурата и показват, че на Националната молитвена закуска изявление е направил и Билавал Бхуто Зардари, външен министър на Пакистан и наследник на Беназир Бхуто.

Гешев има фотография и с Джим Слатъри, политик от Демократическата партия и член на Конгреса от 1983 до 1995 година Заснета е и срещата на Гешев с конгресмена от Републиканската партия Пийт Сешънс. Има и фотография, на която се прегръща със Сешънс.

 Снимка: Facebook

Вчера полският политик Кацпер Плажински разгласява фотоси от конференцията в Twitter, в две от които се вижда човек, който наподобява тъкмо като депутата от Движение за права и свободи Хамид Хамид. На едната фотография, която е обща с всички участници, Хамид е през двама души от Гешев (вторият вдясно на дамата в алено на последния ред), а на друга - седи до него на масата. Прокуратурата също популяризира фотоси от тази конференция, само че на тях няма кадър, в който да се вижда Хамид, заяви Дневник.



Снимка: Дневник

W Kapitolu na zaproszenie kongresmenów &, w gronie przyjaciół z USA i Europy środkowej, dyskutowaliśmy jak skutecznie przeciwstawić się brutalnej rosyjskiej agresji na Ukrainę i wspierającymi Rosję, a zyskującymi na znaczeniu Chinami.
— Kacper Płażyński (@KacperPlazynski)
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР