Главният прокурор Иван Гешев отново разкритикува мерките на управляващи срещу

...
Главният прокурор Иван Гешев отново разкритикува мерките на управляващи срещу
Коментари Харесай

Гешев иска въвеждане на вечерен час с примера за бомбардировките над София

Главният прокурор Иван Гешев още веднъж разкритикува ограниченията на ръководещи против ковид като прекомерно ограничения. В сряда сутринта той предложи въвеждането на вечерен час и надзор на придвижването в огромните градове.Подобни ограничения бяха въведени от Сърбия преди ден.

" Отговорните лица би трябвало да работят съответно и неотложно. Трябва да се работи с дата " през вчерашния ден ", тъй като през днешния ден към този момент се бавим. Призовавам за радикални ограничения, в случай че би трябвало, да се вкара вечерен час и надзор на придвижването в огромните градове ", сподели основният прокурорв изявление за Нова тв.

Камерата бе ситуирана по този начин, че основния прокурор да приказва на фона на портрет на бунтовник.

Преди ден в Народното събрание Гешев говореше като ограничения като за военно състояние и изиска налагането на цялостна карантина върху зимния курорт Банско. Няколко часа по-късно блокадата на Банско беше наложена поради три потвърдени случая на Covid-19.

Според Гешев карантината би трябвало да ограничи придвижването на хората до магазин за хранителни артикули и аптека, като за задачата жителите ще попълнят авансово декларация къде отиват. Главният прокурор си показва по какъв начин хората ще бъдат глобявани, в случай че са се отклонили от посочения маршрут.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР