Главният прокурор Иван Гешев отказа да коментира предложението за сваляне

...
Главният прокурор Иван Гешев отказа да коментира предложението за сваляне
Коментари Харесай

Иван Гешев отказа да коментира ще поиска ли имунитета на Бойко Борисов

Главният прокурор Иван Гешев отхвърли да разяснява предлагането за събаряне на имунитета на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. В Бургас той взе участие в интернационална конференция за киберпрестъпленията, трансграничната престъпност и прането на пари.

Президентът щеше да ни набие, има капания против ПП-ДБ от кохортата на Радев, уточни ръководителят на ДСБ

" Няма да разясня, прелестен ден. Тук съм за присъединяване в конференция, тъй че това е главната тематика ", сподели Гешев.

По-рано Бойко Борисов съобщи изрично, че няма да се откаже от имунитета си. 

„ Трябва да си кьорав, с цел да не виждаш какво се случва ", сподели ръководителят на ГЕРБ. „ Две години бях без имунитет, само че нямаше правосъдна промяна. Сега има признат закон и незабавно започнаха да желаят имунитетите. Аз виждам офанзива и против ПП-ДБ “, разяснява Борисов.

ПП-ДБ са опасност за националната сигурност и не би трябвало да бъдат допускани в Народното събрание, сподели той

„ Снемането на имунитета на Бойко Борисов зависи от него. Тук има специфичност. Делото се влачи от три години. По закон оптималният период на следствие е два месеца. Това е от делата на трупчета. През този интервал от време Бойко Борисов нямаше имунитет. Това е целенасочена офанзива против Борисов и е офанзива, която цели да се провали вторият мандат за сформиране на държавно управление “, разяснява съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов в „ Тази заран “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР