Главният преговарящ на ЕС за Брекзит заяви, че ако това

...
Главният преговарящ на ЕС за Брекзит заяви, че ако това
Коментари Харесай

Съдбовно За Безброй Българи, Изтече Току-Що, Още Никой Не Знае! Правителството Подава Изненадваща Оставка!

Главният договарящ на Европейски Съюз за Брекзит съобщи, че в случай че това не се случи, договарянията замират още веднъж и няма да преминат към идната си фаза.

Проблемът е, че предлагането на Мей към Северна Ирландия и Република Ирландия за решаването на казуса до момента не е утвърдено от тях, написа " Гардиън ".

Ако Англия не успее да реализира единодушие за взаимна позиция с Европейската комисия по границата до петък, европейските водачи евентуално ще разгласят, че няма задоволителен прогрес в договарянията и няма да може да се беседва с Лондон по други тематики като търговията, правата на жителите и финансовата отплата.

Неуспехът на договарянията през декември значи, че изискванията на преходния интервал могат да бъдат обсъждани едвам след идната среща на върха на европейските водачи през март 2018 година. Това ще понижи времето за реализиране на удовлетворителни и за двете страни резултати и може да докара до " корав Брекзит ".

Пред тази опасност не е изключено да се стигне до оставка на кабинета, с цел да се избегне отговорността. Все още обаче има очаквания да се стигне до съглашение, считат английски парламентаристи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР