Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов заяви, че от футболния

...
Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов заяви, че от футболния
Коментари Харесай

Стойчо Стоилов: Маските паднаха, БФС мъчи да ни спре

Главният управител на ЦСКА Стойчо Стоилов съобщи, че от футболния съюз се мъчат да спрат отбор.

„ Мисля, че и през днешния ден стопроцентова дузпа отново не ни дадоха. Мъчи се по всевъзможен метод тимът против нас да бъде оставен в мача и в случай че може ние да създадем неточност, което беше на косъм във Варна да стане”, разяснява Стойчо Стоилов след успеха на ЦСКА над Дунав с 3:0 в мач от 10-ия кръг на Първа лига.

„ В момента ме радва, че вършим осма поредна победа за шампионата, само че през първото полувреме излязохме малко отпуснати и има какво да се желае още от играта на отбора”, сподели още Стоилов.

„ Не желая да разясня, тъй като към този момент една година мен ме заболя устата да приказвам. След мача във Варна мисля, че няма какво да разясняваме съдиите. Там към този момент паднаха всички маски и се видя, че по всевъзможен метод футболният съюз мъчи да ни спре”, съобщи Стойчо Стоилов и добави:

„ Ще забележим какъв брой сериозен кандидат сме най-после на шампионата. В момента сме в добра форма и аз ще се веселя да може да я поддържаме до края.”

Попитан дали „ червените” имат претендент за идния конгрес на БФС и ще поддържат ли сегашното управление, Стоилов отговори: „ Този въпрос не е към мен. Аз не мога да дам мнение по този въпрос.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР