Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем

...
Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем
Коментари Харесай

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен шеф на най-голямата борса за криптовалути по размер на търговията чака редица достижения в крипто промишлеността през идната бича фаза.

В неотдавнашно изявление за Bankless Чанпен Джао, началник на Binance, разиска прогнозите си за бъдещето на криптовалутите и блокчейн технологията.

Разглеждайки интернет, Джао съпоставя крипто промишлеността с неговото развиване, заявявайки, че няма единствено един важен фактор, който да подтиква приемането. По сходен метод в крипто и блокчейн пространството към този момент няма един-единствен определящ фактор. За развиването на интернет са съдействали разнообразни детайли като видеоконференциите, обществените медии и Гугъл като голям източник на информация.

В предишното, през 2017 година се наблюдаваше напредък на първичните предлагания на монети (ICO), главно основани на ERC-20 токени. През 2020 година и 2021 година обаче се следиха голям брой развития по едно и също време. Джао има вяра, че идващото огромно нещо в крипто бранша ще се състои от голям брой аспекти, като към този момент няма да зависи от един-единствен фактор. Той акцентира смисъла на изследването на идващите значими развития в региона на незаменяемите токени (NFT) и децентрализираните финанси (DeFi).

Джао спекулира, че към момента може да има неразучени концепции, като да вземем за пример основани на крипто обществени медийни платформи и загатна, че някои случаи на приложимост, като заплащанията, към момента не са достигнали цялостния си капацитет.

Въпреки че са явен случай на приложимост, в ранните стадии при заплащанията липсваха постоянни монети, Lightning Network или бързи транзакции в действително време.

С напредването на технологиите в крипто промишлеността Джао чака по време на идния бичи пазар да се появят разнородни сюжети и случаи на приложимост. Той също по този начин има вяра, че по-рано открити разкази, като заплащанията, могат да се възродят в бъдеще.

С появяването на по-бързи блокчейн  мрежи и технологии, позволяващи крипто заплащания, до момента в който търговците одобряват фиатни валути, станаха вероятни транзакции в действително време, като да вземем за пример Balance Pay, Bonus Card и други решения за кредитни карти.

Традиционните финансови браншове са изправени пред неустановеност заради световните стопански разтърсвания. Това докара до приемането на блокчейн в райони като Африка, където проникването на смарт телефони се усилва, а обичайните банкови услуги са лимитирани.

Джао вижда капацитет в тези развития и чака голям брой сполучливи стартъпи и концепции, в това число нови и съществуващи играчи, да оформят промишлеността. Ето за какво той чака да стане очевидец на голям брой достижения в крипто пространството.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР