Главният изпълнителен директор на Лидл България - Милена Драгийска, спечели

...
Главният изпълнителен директор на Лидл България - Милена Драгийска, спечели
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на Лидл спечели приза Мениджър на годината 2020 |

Главният изпълнителен шеф на Лидл България - Милена Драгийска, завоюва приза Мениджър на годината 2020. Отличието на Драгийска е и самопризнание за съвкупните достижения на целия екип. 

„ Няма по-висококаратно самопризнание за нашата работа от тази купа! ", съобщи тя. 

Драгийска получи и статуетка, персонално връчена от президента Румен Радев, по време на формалната гала в Националния исторически музей.



„ Всеки един бранд пулсира с силата и заряда на хората, които стоят зад него – към този момент 10 години Lidl пулсира с помощта на заряда на всички наши чиновници – с помощта на техния разтревожен дух и непрекъснат блян към нещо по-добро. Благодарение на смелостта им да бъдат новатори и откровеното предпочитание да реализират дилемите и да трансформират задачите в действителност. Затова – следвайки максимата, че един управител е екипът, който стои зад него, одобрявам това отличие с голяма признателност и благодарност към хората в Lidl. Затова бих направила следното предложение: когато обявявате тази премия, след Мениджър на годината, сложете Екип на годината – всичките тези над 3000 души, които работят в Лидл България ", добави тя.

Милена Драгийска ръководи Лидл България от 2007 година, когато веригата стъпва на българския пазар. От откриването на първите магазини през 2010 до през днешния ден, поредната политика и ръководство, основано на отговорност, бистрота и ползотворни партньорски връзки, нареждат компанията измежду водещите търговски вериги в страната. Предимствата на характерния бизнес модел, разнообразната гама артикули с оптимално съответствие качество-цена и въвеждането на редица новаторски практики и модели, постановат Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена.

Мениджър на годината

Мениджър на годината е влиятелно отличие в бизнеса с 13-годишна традиция. Призът се присъжда за изключителни достижения в региона на висшия мениджмънт в България, като финалистите се дефинират по ясни, транспарантни и високопрофесионални критерии. Конкурсът се провежда от сп. " Мениджър ", а сътрудник тази година беше Deloitte Bulgaria.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР