Главният изпълнителен директор на AstraZeneca Паскал Сорио разкри в четвъртък,

...
Главният изпълнителен директор на AstraZeneca Паскал Сорио разкри в четвъртък,
Коментари Харесай

Последен етап! AstraZeneca ще проведе допълнителни глобални проучвания за нейната COVID ваксина

Главният изпълнителен шеф на AstraZeneca Паскал Сорио разкри в четвъртък, че компанията има за цел да организира още едно изследване в международен мащаб на създадената от нея коронавирусна ваксина.

Въпреки това е малко евентуално процесът на утвърждение на имунизацията да бъде занимателен в Обединеното кралство и Европейския съюз заради спомагателните проби, уточни той и добави, че утвърждението може да отнеме повече време в Съединени американски щати, макар че не се чака Американската администрация по храните и медикаментите (FDA) да вземе поради резултатите от това ново изследване за успеваемостта на имунизацията.

" След като открихме, че нашата ваксина наподобява има по-добра резултатност, би трябвало да потвърдим това, тъй че би трябвало да създадем в допълнение изследване ", сподели Паскал Сорио. Според него това изследване " може да бъде по-бързо, тъй като знаем, че ефикасността е висока, тъй че се нуждаем от по-малък брой пациенти ".

Междувременно разработчиците на съветската ваксина " Спутник V " допускат, че AstraZeneca може да комбинира своите две цялостни дози на имунизацията с " човешки аденовирусен вектор за повишение на ефикасността " на " Спутник V ".

" Комбинирането на ваксини може да се окаже значимо за реваксинациите ", подчертаха съветските разработчици в Туитър известие, оповестено в четвъртък.

Двата режима на цялостни дози на имунизацията, създадени от AstraZeneca и Оксфордския университет, демонстрират единствено 62% успеваемост спрямо 90%, когато първо се слага половин доза, последвана от цялостна доза на имунизацията най-малко месец по-късно.

От друга страна, Федералният проучвателен център за епидемиология и микробиология " Н. Ф. Гамалея " разгласи преди дни, че неговата ваксина " Спутник V " е била над 95% ефикасна 42 дни след първата доза или 21 дни след втората.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР